Η  Mediplan ltd ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1992, με σκοπό να παρέχει υψηλής ποιότητάς Ιατροτεχνολογικά προϊόντα και υπηρεσίες στο χώρο της Υγείας και της Επιστημονικής έρευνας.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους επαγγελματίες υγείας ιατρικό εξοπλισμό και λύσεις state-of-art  τεχνολογίας που μπορούν να εμπιστευτούν για την βελτίωση των αποτελεσμάτων των ασθενών και την ποιότητα ζωής τους.

Η εταιρία δραστηριοποιείται, κυρίως στον τομέα  της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (A.R.T) και της Κρυοσυντήρησης , καθώς και στους τομείς της Μαιευτικής & Γυναικολογίας, Διαχείριση Τραύματος, Χειρουργικής και Οτοριναριλογγογίας

Με περισσότερα από 28 χρόνια εμπειρίας και κατέχοντας κορυφαία  θέση στην αγορά, κατανοούμε τις ανάγκες σας καλύτερα από τον καθένα.

Το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας επιλέγεται προσεκτικά ώστε να  προσφέρει την καλύτερη συνολική αξία μετρούμενη με βάση τα αποτελέσματα των ασθενών, την αξιοπιστία με βάση κλινικά ελεγμένα και αποδεδειγμένα προϊόντα, την ποιότητα και την οικονομική αποδοτικότητα.

Είμαστε περήφανοι που εκπροσωπούμε κορυφαίους κατασκευαστές παγκοσμίου κλάσης/από όλο τον κόσμο  στην Ελληνική αγορά, μέσω μακροχρόνιων συνεργασιών, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις μέσω τεχνολογίας αιχμής.

Προκειμένου να ανταποκριθούμε στις μοναδικές απαιτήσεις της βιομηχανίας Yποβοηθούμενης Aναπαραγωγής, διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων που καλύπτει  από αναλώσιμα, πιπέτες, καθετήρες, διαγνωστικά kit έως μια πλήρη συλλογή εργαστηριακού εξοπλισμού εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Το in-house τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης  παρέχει την καλύτερη δυνατή τεχνική υποστήριξη διασφαλίζοντας τη σωστή λειτουργία του εργαστηριακού εξοπλισμού εκτελώντας  εγκαταστάσεις μηχανημάτων ,πραγματοποίηση on-site επισκευών εξοπλισμού και προληπτική-περιοδική συντήρηση με βάση τις οδηγίες των κατασκευαστών εταιριών.